I Am working on a soundlibrary for Kunst i Kit!

I am currently assembling, composing and creating a ” Soundlibrary with listening instructions” for Kunst i Kit. The innoative idea behind KunstIKit, has recieved support from Det Norske Komponistfond among others. Read more about it below here:
Kunstikit er en hyllest og en gave fra alle kunstfeltene til den norske utøvende kunsten! Alle landets performance/scenekunstnere oppfordres til å tolke prosjektets bestillingsverk og dogmer ved å lage sine egne korte forestillinger som kan vises på en eller flere av 5 festivaler rundt om i landet.

Her er målet å belyse bredden i ulik arbeidspraksis, og det enorme potensialet som ligger i den tverrestetiske og utøvende kunsten til å vise forskjellige sider/tolkninger av viktige emner.

Alle ledd i dette prosjektet utføres med engasjement fra ledende fagfolk, og festivalene blir programmert i samarbeid med dyktige og erfarne aktører i hver av de 5 byene. Målet er å gi en solid og inspirerende ramme for fruktbare samarbeid, styrket kunnskap og engasjement, innad så vel som rundt den utøvende kunsten i Norge.

Lenker:
Kunst i Kit
Kunstikit på Facebook

About Elin Øyen Vister

Soundartist, composer, DJ
This entry was posted in tekst og bilde. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s